Колеги интересува ме каква е общата маса на 156 2.0 седан(данните от големия талон G=?),няма значение със или без ляти джанти празен или пълен резервоар,благодаря предварително на всички.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко тежи 156 седан 2.0
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз или ти, уби слона,не ме интерусува 2.4 JTD SW колко тежи този факт ми е ясен 1435 кг е при мен а на кантар сам 1485 кг без да сам на колата +/- музика и некой друг литар нафта.
Благодаря все пак за отговора.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеКолеги интересува ме каква е общата маса на 156 2.0 седан(данните от големия талон G=?),няма значение със или без ляти джанти празен или пълен резервоар,благодаря предварително на всички.
а в книжката на Алфа погледнах и установих, че 2.0 ТС е със 100 кг по-лека от 2.4 дизела
Comment
-
Баси, от маса време търся свестен кантар да се претегля......
И много ми е чудно как 145 ги дават почти колкото 156....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси, от маса време търся свестен кантар да се претегля......
И много ми е чудно как 145 ги дават почти колкото 156.....166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси, от маса време търся свестен кантар да се претегля......
И много ми е чудно как 145 ги дават почти колкото 156......
mod edit:Заключвам темата защото отговорът е получен. Ако смятате че темата за теглата е полезна пишете ми на лично- ще сменя заглавието на тази и ще я отключаLast edited by fiore; d.m.y г., 09:39.
Comment
Comment